INSTRUKTØRER

Lene Krogsgaard

Lene startede med at danse som 4-årig. Gennem mange år har hun danset sportsdans med deltagelse i adskillige nationale og internationale turneringer. Hun har været instruktør i Holstebro Show- & Danseforening siden 2007. Lene underviser i Standard, Latin og Hit Fit Dance.

Klaus Alrum

Klaus er tidligere turneringsdanser, og han underviser i Pardans og Rock’n Roll. Klaus har undervist i Holstebro Show- & Danseforening siden 2008.

Tina Rindom Svejgård

Tina startede til børnedans som 2½ årig hos Kirsten Bak og fortsatte med at danse og undervise på danseskolen indtil 2001, hvor hun flyttede til østjylland. I 2008 flyttede hun tilbage til Holstebro og har siden da været instuktør i Holsebro Show- & Danseforening. Hun underviser i Børnedans, Pardans, MGP, Showdance, Cheerleading og Hit Fit Dance.

Steffani Sørensen

Steffani har en stor passion for at lære fra sig og dele hendes danse glæde med andre. Hun har erfaring indenfor forskellige stilarter, bl.a. Disco, hiphop, girly, house & Dancehall. Hun er superkonkurrence og Stardanser, når hun deltager i de forskellige mesterskaber. Hun har flere gange vundet både 1., 2. og 3. pladser.

Nadia Alrum

Nadia har danset siden hun var 4 år, og har danset forskellige arter bla. MGP-dans og Cheerleading. I 2017 blev Nadia Danmarksmester i Rock’n’Roll og har i 2018/19 vundet sølv til DM.

Julie Laursen

Julie startede til dans som 4 årige. Hun har gået til standard, showdance og cheerleading. De sidste 5 år har Julie danset Rock n Roll på tuneringsplan og har vundet mange medaljer. Hun blev Jysk/Fynsk mester i 2019. De sidste 2 år har hun undervist 3-14 årige i svømning.

Lea Svejgård

Lea har gået til dans, siden hun var 4 år. Hun startede til børnedans, derefter var det cheerleading og showdance. Hun fik dog interesse for hip hop og har danset det lige siden. Hun vandt DM i duo og senere sølv- og bronzemedalje. I solo blev det til en bronzemedalje ved DM.

Julie Houborg

Jeg er 19 år og startede til dans som 4-årig. Jeg startede med at danse på turneringsplan som 12-årig. Jeg er Superkonkurrence og Stardanser, og i 2018 vandt jeg en bronzemedalje til DM i hiphop. Jeg danser Hip Hop, Contemporary, Disco og meget andet. De sidste 2 år har jeg gået på Dansk Talentakademi og haft et dansehold i Aarhus, hvor jeg danser 1 eller 2 gange om måneden.