INSTRUKTØRER

Lene Krogsgaard

Lene startede med at danse som 4-årig. Gennem mange år har hun danset sportsdans med deltagelse i adskillige nationale og internationale turneringer. Hun har været instruktør i Holstebro Show- & Danseforening siden 2007. Lene underviser i Standard, Latin og Hit Fit Dance.

Klaus Alrum

Klaus er tidligere turneringsdanser, og han underviser i Pardans og Rock’n Roll. Klaus har undervist i Holstebro Show- & Danseforening siden 2008.

Tina Rindom Svejgård

Tina startede til børnedans som 2½ årig hos Kirsten Bak og fortsatte med at danse og undervise på danseskolen indtil 2001, hvor hun flyttede til østjylland. I 2008 flyttede hun tilbage til Holstebro og har siden da været instuktør i Holsebro Show- & Danseforening. Hun underviser i Børnedans, Pardans, MGP, Showdance, Cheerleading og Hit Fit Dance.

 

Mathilde Jørgensen

Mathilde har gået til dans, siden hun var 3 år. Hun startede til sportsdans på eliteplan, da hun var 5 år gammel. Inden for sportsdans er hun 4 gange Danmarksmester. Da hun var 6 år, blev hun optaget på Det Kongelige Teaters Balletskole, hvor hun dansede ballet i 6 år. Gennem årene på Balletskolen har hun danset ballet, contemporary og hiphop.

Nadia Alrum

Nadia har danset siden hun var 4 år, og har danset forskellige arter bla. MGP-dans og Cheerleading. I 2017 blev Nadia Danmarksmester i Rock’n’Roll og har i 2018/19 vundet sølv til DM.

Julie Laursen

Julie startede til dans som 4 årige. Hun har gået til standard, showdance og cheerleading. De sidste 5 år har Julie danset Rock n Roll på tuneringsplan og har vundet mange medaljer. Hun blev Jysk/Fynsk mester i 2019. De sidste 2 år har hun undervist 3-14 årige i svømning.

Lea Svejgård

Lea har gået til dans, siden hun var 4 år. Hun startede til børnedans, derefter var det cheerleading og showdance. Hun fik dog interesse for hip hop og har danset det lige siden. Hun vandt DM i duo og senere sølv- og bronzemedalje. I solo blev det til en bronzemedalje ved DM.

 

Louise Thomasen

Louise har gået til dans, siden hun var 5 år. Hun har gået til showdans, cheerleading og Rock n Roll. De sidste par år har hun danset Rock n Roll på turneringsplan og har blandt andet opnået sølv til danmarksmesterskabet. De sidste to år har hun danset moderne dans.